Zgjedhja juaj më e mirë për fluturime nga Prishtina dhe më gjerë

Zbuloni bukurinë e Evropës me fluturimet tona nga Prishtina!
Eksploroni historinë dhe kulturën e pasur të kryeqyteteve tona më të afërta evropiane, nga rrugët e gjalla të Lubjanës deri te monumentet ikonike të Berlinit. Rezervoni biletën tuaj tani dhe nisuni në aventura të reja!

Your best choice for flights from Prishtina & beyond

Discover the beauty of Europe with our flights from Pristina! Explore the rich history and culture of our closest European capitals, from the vibrant streets of Ljubljana to the iconic landmarks of Berlin. Book your ticket now and take off to new adventures!

TOP-i juaj
Destinacionet
për VERËR
2024

Your TOP
Destinations
for SUMMER
2024

Join Thousands Of Happy Travellers

Bashkohuni me Mijëra
Nga udhëtarët e lumtur!

Ne jemi të pasionuar për nevojat tuaja të udhëtimit

Join Thousands
Of Happy Travellers

Join Thousands Of Happy Travellers!

We’re passionate about your travel needs

Our Applications Cover Diverse Corporate Markets

Fluturoni me
GP Aviation

Rezervimi juaj

Për ndryshim ose anulim të rezervimit të fluturimit, duhet të kontaktoni agjentin e udhëtimit ose portalin e internetit ku keni rezervuar biletën tuaj.

Përvoja e Udhëtimit

Gati për të çuar përvojën tuaj të udhëtimit në lartësi të reja? Rezervoni fluturimin tuaj tani dhe përshëndetuni me një pritje të ngrohtë dhe një buzëqeshje në bord!

Destinacione tërheqëse

Zbuloni peizazhet mahnitëse, kulturën e pasur dhe mikpritjen e ngrohtë që ju presin. Rezervoni tani arratisjen tuaj të ëndrrave dhe krijoni kujtime të paharrueshme!”

Shërbim i shpejtë

Keni nevojë për ndihmë për ndonjë gjë? Rezervoni fluturimin tuaj tani dhe provoni ndihmën tonë të shpejtë dhe miqësore, duke u siguruar që udhëtimi juaj të jetë i qetë dhe pa stres!

Travel Experience

Ready to take your travel experience to new heights? Book your flight now and be greeted with a warm welcome and a smile on board!

Attractive Destinations

Discover the stunning landscapes, rich culture, and warm hospitality that await you. Book your dream getaway now and create unforgettable memories!”

Fast
Assistance

Need help with anything? Book your flight now and experience our fast and friendly assistance, ensuring your journey is smooth and stress-free!

Fly with GP